Massage

Få en dybdegående massage af kroppens muskler, sener og fascier (muskelhinder)

Hvad er massage?

Massage er baseret på kroppens anatomiske opbygning og er en dybdegående massage af kroppens muskler, sener og fascier (muskelhinder).

Virkningen af massagen fås ved at gennemarbejde kroppens muskler fra deres udspring til deres tilhæftning, hvilket bevirker en afslapning og udspænding af de spændte muskler. Denne afslapning af musklerne virker desuden afstressende og giver større velvære.

Massage har mange virkninger

Muskelafspænding:
Når muskler spændes, lukkes der delvist for blodgennemstrømningen i musklerne. Ved massage af kroppens muskler sker der en øget blodgennemstrømning, hvilket forbedrer kredsløbets evne til at bringe ilt og næringsstoffer til kroppens celler og væv. Derved fjernes muskelspændinger. 

Fjerner myoser:
Hvis muskelspændinger optræder i en længere periode, kan de udvikle sig til myoser. Myoser er indkapslede muskelspændinger med dårlig blodgennemstrømning. 

Stress reducerende:
Vi kender alle til en stresset periode, hvor vi har alt for mange ting om ørerne. Når kroppen gør opmærksom på stress, viser det sig ofte ved muskelspændinger, overfladisk vejrtrækning, myoser, hovedpine, uro i kroppen, søvnbesvær eller træthed. 

Øget velvære:
Fordi massage virker afslappende og afstressende kan man også bruge massage som en booster af velværet.

Smertelindrende:
Massage har en smertelindrende effekt, fordi man under behandlingen udløser kroppens endorfiner, der er et smertestillende morfinstof. 

Skader:
Efter en skade kan massage få muskelfibrene til at lægge sig rigtigt. 
Massage forkorter helingstiden efter muskelskader og hjælper muskelfibrene i at hele og undgå arvæv. 

Hvornår kan man bruge massage?

Massagen kan bruges som behandling, forebyggelse eller som ren afslapning. Du kan derfor selv vælge at komme forbi i klinikken og få en tid til massage, eller du kan bruge massage som supplement til kiropraktisk behandling.

Hvis du får kiropraktisk behandling i klinikken, vil din kiropraktor anbefale massage, hvis du har mange muskelspændinger og disse vil kunne fjernes ved hjælp af massage. 

Vi har i klinikken et godt samarbejde og kommunikation mellem kiropraktor og massør, hvilket betyder, at kiropraktoren, som har undersøgt dig, snakker med massøren om dine problemområder. Derfor kan du altid være sikker på, at du får den helt rigtige behandling for netop dit problem. 

Massage kan behandle specifikke livsstilsrelaterede problemer som f.eks. musearm, golfalbue, spændingsrelateret hovedpine, iskiassmerter, overbelastningsskader m.m. 
Du kan også vælge massage for velværets skyld. De rolige, harmoniske strøg får dig til at slappe af, og efter en halv eller hel time er stressniveauet sænket og du føler dig afslappet og godt tilpas. 

Massage er effektivt hvis du lider af: 

  • Muskelspændinger 
  • Infiltrationer(myoser) 
  • Rygsmerter 
  • Hovedpine 
  • Stress 
  • Skader 
Praktiske forhold 

Massagen foregår på en behagelig massagebriks. 
Du ligger på et lagen og bliver dækket med et stort badehåndklæde. Du skal selv medbringe både lagen og badehåndklæde. 
En behandling med massage tager 25 eller 55 minutter, hvilket er afhængig af hvor stort et område der skal masseres. 
Der vil blive brugt massage olie og creme. 
Vi kan desværre ikke tilbyde badefaciliteter. 

Vigtigt: Afbud skal venligst meldes dagen før behandling, - ved senere afbud opkræves et gebyr svarende til behandlingens pris.

Priser på massage

1 time 650,- kr.
45 min. 550,- kr.
30 min. 440,- kr.