Hold i nakken

Lad os behandle dine nakkesmerter

Hvad er hold i nakken?

Hold i nakken er efterhånden blevet et begreb, som høres tit. At have hold i nakken kan være ekstremt ubehageligt, og det kan skyldes mange ting. Man forbinder nakkesmerter med akutte hold og smertelige jag i nakken og den øverste del af ryggen, og det vil ofte føles som om, at nakken et låst fast i skæve stillinger.

Nakkesmerter kan bl.a. komme i forbindelse med forstrækning ved fysisk aktivitet, men det mest kendte er hold i nakken efter at have ligget med hovedet i en forkert og skæv stilling i løbet af natten. Smerterne kan brede sig til større områder, og hold i nakken kan desuden være startsmerter for en diskusprolaps, hvilket vi også kan behandle.

Behandling af hold i nakken

Hos Kiropraktorene Irbo kan vi hjælpe med behandling af nakkesmerter med professionel undersøgelse og smertelindring. På baggrund af den enkeltes sygehistorie, fastlægger vi ved en undersøgelse et behandlingsforløb, som vil hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du nemmest og hurtigst kommer af med smerterne.

Undersøgelsen vil ofte foregå som et tjek af både nakke, skuldre, hoved og ryg, og gennem træningsøvelser og mobiliserende muskelbehandling, vil du kunne mærke en tydelig forskel efter blot én behandling. Du vil samtidig opleve, at du gennem simple råd og øvelser vil kunne undgå at skulle døje med hold i nakken igen.

Vil du have hjælp?

Hvis du har begyndende, vedvarende eller akutte nakkesmerter, kan du kontakte vores erfarne kiropraktorer for en tid til undersøgelse på telefon eller på mail. Vi har en klinik i Værløse, som kan kontaktes på 44 47 05 47 og en klinik i Hørsholm, som kan kontaktes på telefon 45 57 16 17, og vi hjælper kunder i hele området over mail på mail@kiroirbo.dk.