Behandling af slidgigt

Nedslidte led kan give store gener

Undersøgelse og behandling af slidgigt på vores klinik

Ved mistanke om slidgigt vil vores behandlere gennemføre en række undersøgelser af leddene og musklerne i det område, hvor der opleves smerter. Herefter vil vi vurdere både ledbånd og korsbånd samt eventuelt foretage en røntgenundersøgelse.

Undersøgelsen er med til at vurdere og bestemme omfanget af slidgigten samt bestemme den bedst mulige behandling. Er der ikke sket større slidskader, kan vi som kiropraktikere hjælpe dig med behandling. Ved større skader kan kirurgisk behandling dog blive nødvendigt. Ved kiropraktisk behandling kan funktionen i ledet forbedres med ledfrigørende behandling.

Slidgigten vil ikke forsvinde, men smerterne vil lindres markant. Vi vil ved behandling også gennemgå en genoptræningsplan og give dig vejledning til, hvordan du selv kan afhjælpe smerterne.

 

Hvad er slidgigt?

Hos Kiropraktorerne Irbo har vi speciale i behandling af slidgigt. Slidgigt er en gigtsygdom, hvor leddenes brusk og væv langsomt gradvist ødelægges og nedbrydes. Slidgigt er den mest udbredte af alle gigtsygdomme og er blevet diagnosticeret hos over 300.000 danskere.

Slidgigt giver typisk ledsmerter, problemer med at gå eller bære samt ømme og stive led. De typisk led, der først rammes af slidgigt er tommelfinger, storetå, hofte og knæ.

Slidgigt kan ikke helbredes, men med behandling fra en kiropraktor vil smerter og besvær lindres betydeligt. Slidgigt ses oftest hos ældre mennesker. Belastninger fra arbejde, sport eller svær voldsom overvægt er de typisk årsager til udvikling af slidgigt.

Kontakt os i dag for behandling

Har du slidgigt eller mistanke om lidelsen, er du meget velkommen til at kontakte vores klinik. Kontakt klinikken i Værløse på telefon 44 47 05 47 eller klinikken i Hørsholm på telefon 45 57 16 17. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på mail@kiroirbo.dk. Vi hjælper patienter i både Værløse, Hørsholm, Ballerup, Farum og Bagsværd.