Lyskesmerter

Med den rette behandling fjerner vi din lyskeskade

Hvad er lyskesmerter?

Smerter i lysken og området omkring er forbundet med store gener i forbindelse med bevægelighed og gang. Det kan derfor være vigtigt at få behandlet lyskesmerter for at kunne begå sig på f.eks. arbejdspladsen eller i det private familieliv. Lysken er betegnet som området mellem din hofte, dine lår og din mave, og smerterne kan derfor komme mange steder fra.

Lyskesmerter kan f.eks. skyldes forstrækning eller overbelastning, og smerter i lysken rammer ofte aktive sportsudøvere men kan også komme akut og ved en simpel, forkert bevægelse. Hos Kiropraktorerne Irbo kan vi hjælpe med behandling af akutte såvel som vedvarende lyskesmerter.

Behandling af lyskesmerter

Det er altafgørende for behandling af en lyskeskade, at skadens oprindelsessted findes. Da lysken som sagt er omringet af mange forskellige store og små muskler, kan det være svært at fastlægge, hvorfra smerten kommer, og det kræver derfor en indledende undersøgelse af gøre dette klart.

Gennem professionel rådgivning finder vi i samråd frem til, hvilken behandlingsmetode, som er den bedste for dig. Det er klart, at forløbet afhænger af din individuelle situation, og processen kan derfor strække sig over både længere og kortere tid.

Lad os hjælpe dig!

Har du problemer med lyskesmerter, må du ikke tøve med at kontakte vores kyndige og dygtige kiropraktorer på telefon 44 47 05 47 for klinikken i Værløse og på telefon 45 57 16 17 for klinikken i Hørsholm. Vi hjælper derudover også patienter i og omkring både Ballerup, Farum og Bagsværd.