Kiropraktik

Kiro er græsk og betyder hånd. Behandlingsmetoden er 120 år gammel...

Bag om kiropraktikken

Kiropraktik benytter en lang række håndgreb som stræk, mobilisering og manipulation af kroppens led og muskler med det formål at optimere leddenes funktion.

Kiropraktisk behandling er en behandlingsmetode som er blevet anvendt med enestående resultater siden genopdagelse i USA for 120 år siden. Manipulationsbehandling er kendt i flere kulturer gennem flere tusinde år, bl.a. fra Kina. Den løbende forskning i kiropraktik på Syddansk Universitet i Odense har fastslået, at kiropraktik er en sikker og veldokumenteret behandlingsmetode, som nu er godkendt i Danmark.

Låste led

Låste led og funktionsforstyrrelser opstår typisk ved længere tids fejlbelastning eller ved en pludselig forkert eller uheldig bevægelse. Hvis du har det skidt, fysisk eller psykisk, kan det betyde, at du spænder i musklerne. Denne spænding kan udvikle sig til stive og låste led.

Kombiner vores behandlingsformer

For optimalt udbytte af den kiropraktiske behandling, kan det være nyttigt at kombinere den med andre behandlingsformer. Hos Kiropraktorerne Irbo vægter vi tværfaglighed højt og har tilknyttet massør og akupunktører som supplement til den kiropraktiske behandling. Ved at have flere behandlere under samme tag, som alle har adgang til en fælles patientjournal, har vi mulighed for et effektivt tværfagligt samarbejde, som sikrer, at patienten får den bedst mulige behandling.

Uddannelsen

I Danmark uddannes kiropraktoren på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet. 
Det er en 5-årig kandidatuddannelse i klinisk biomekanik efterfulgt at et års turnus hos en praktiserende kiropraktor.

Besøg evt. Kiropraktik og Sundhed på
www.kiropraktorguide.dk

Følg @leneirbo på instagram