Akupunktur hos Irbo

En 4000 år gammel, kinesisk behandlingsform som bygger på teorien om Qi...

Vores forskellige former

På klinikken behersker vi to forskellige akupunkturformer, som vi benytter både som selvstændig behandlingsform og som supplement til den kiropraktiske behandling. Kombinationen af specifik ledbehandling og akupunktur har vist sig yderst effektiv ved forskellige smertetilstande i eller stammende fra muskler og led.

Akupunktur er blevet mere og mere anerkendt inden for det etablerede behandlingssystem, og der er tiltagende forskningsmæssigt belæg for effekt ved flere smertetilstande.
Forud for en akupunktur behandling vil der være en obikatorisk kiropraktor undersøgelse.

Evidensbaseret akupunktur

Ved den evidensbaserede akupunktur bruges naturvidenskabelige forklaringsmodeller med forankring inden for anatomien, fysiologien og sygdomslæren, som man kender inden for den vestlige medicin. Metoden vinder tiltagende udbredelse som smertebehandling hos læger i Danmark.

Klassisk traditionel akupunktur

Akupunktur er en 4000 år gammel, kinesisk behandlingsform, som bygger på teorien om, at der i kroppen løber baner (meridianer) med elektromagnetisk energi, også kaldet Qi.

Qi er den energi, der får alt i organismen til at fungere optimalt. Bliver Qi blokeret (af fysiske eller psykiske årsager) kommer der ubalance i kroppen, som kan give sig til udtryk på mange forskellige måder f.eks. hovedpine, iskiassmerter, svækkelser i immunsystemet eller problemer med huden o.l.
Behandling med nåle er en del af akupunkturen og bruges til at ophæve disse Qi-blokeringer således, at kroppens egen heling optimeres.
 

Priser på akupunkter

Sygesikringen yder ikke tilskud til akupunkturbehandling

Akupunktur 410,- kr.
I forbindelse med kiropraktorbehandling 210,- kr.