Idrætskiropraktik

Undgå skader og forkort eventuelle skadesforløb...

Din idrætskiropraktor på Sjælland

Hos Kiropraktorerne Irbo har vi en bred uddannelse i sportsskader. Om du dyrker en sportsgren på fritidsbasis eller er en garvet konkurrenceudøvere gør ingen forskel, da vi har kompetencerne til at hjælpe alle, som har fået en sportsskade.

Vi er kvalificerede sportskiropraktorer, som kan behandle både akutte skader og kroniske overbelastningsskader.

Når skaden er sket

Typisk er det de perifere led, som bliver ramt, når man har fået en sportsskade. Skaden kan opstå af mange grunde heriblandt overbelastning eller fysisk sammenstød med andre spillere.  De perifere led indbefatter ankler, knæ, hofter, håndled, albue og skulder, som kan have brug for efterfølgende behandling.

Vores behandlinger

For det første tilbyder vi et forløb bestående af undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling for at skabe de optimale betingelser for, at du kommer dig bedst muligt over skaden.
Vi har erfaring med at stille de rette diagnoser og udrede, hvilken behandling som er den rette i det enkelte tilfælde.

Vi tilbyder blandt andet disse behandlinger:
  • Manipulationsteknik
  • Bindevævsbehandling / fasciebehandling
  • Akupunktur

Afhængig af skadens omfang, så varierer det, om man har brug for en enkelt eller flere behandlinger. Som uddannet idrætskiropraktor er vi i stand til at give dig en kvalificeret vejledning i forhold til dit behandlingsforløb. Vi behandler blandt andet for også springerknæ, tennisalbue og fibersprængning.

Vil du gerne snakke med os?

Så kan du ringe til os på 45 57 16 17 eller skrive en mail til info@kiroirbo.dk. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål om idrætsskader og behandlinger. Vores klinikker ligger i Værløse og Hørsholm, men vi hjælper kunder fra hele Sjælland blandt andet Bagsværd, Ballerup og Farum.